Baník Ostrava je po 14. kole poslední v tabulce

Dvacet minut před koncem rozhodl ve prospěch Slovanu střídající žolík Voltr a připsal tak svému týmu pátou výhru z posledních šesti ligových zápasů. Baník má na kontě pouze jedinou výhru z prvního kola a o své poslední místo v tabulce se již s nikým nedělí. Na předposledním místě je Slovácko s 9 body. Baník prozatím vydřel 8 bodů.

Příští kolo přinese fanouškům Baníku severské derby, neboť Baník hostí fotbalisty z Karviné, kteří s 11 body bojují rovněž o udržení mimo sestupových míst.

Liberec – Ostrava 2:1 (1:1)
Branky: 3. Breite, 71. Voltr – 13. Mičola. Rozhodčí: Julínek – Hrabovský, Pospíšil . ŽK: Voltr, Bosančić – Morgan, Mičola. Diváci: 4785.
Liberec: O. Kolář – Coufal, Hybš (45. Voltr, 90+1. Graiciar), Karafiát, Kúdela – Bartl (80. Mikula), Breite, Kerbr, Kulhánek – Bosančić, Pulkrab.
Ostrava: Šustr – Šindelář, Granečný, Pazdera, R. Hrubý (77. Poznar) – de Azevedo (60. O. Šašinka), Azackij, Morgan, Pokorný – Baroš, Mičola (83. Macej).

 

Related posts

You must be logged in to post a comment.
Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.