Turnaj RBP Street Hockey vstoupí do 15. ročníku

Žáci do 13 let v Moravskoslezském a Olomouckém kraji a v okrese Vsetín mají opět po roce možnost zažít dlouhodobý sportovní podnik. Ostravská televize Polar pro ně připravila letos už 15. ročník gigantického florbalového turnaje s názvem RBP Street Hockey 2018!

„Každoročně uvedeme do pohybu na sedm tisíc dětí, což je v dnešní době elektronických technologií obrovský úspěch,“ pochvaluje si ředitel turnaje Jaroslav Korytář z pořádající TV Polar. „Také letos připravujeme Velké finále ve Sportovní hale na Dubině a očekáváme ještě bouřlivější atmosféru než loni.“

Organizátoři přijímají přihlášky na turnaj do konce ledna, následovat budou školní a oblastní kola, předkolo finále a nakonec Velké finále, které je na programu ve čtvrtek 19. dubna. „Je to mimořádný turnaj, ve kterém jde hlavně o to, aby děti okusily pravou soutěžní atmosféru. Velké finále je pro všechny účastníky velmi intenzivní zážitek,“ poznamenal Radek Pollo, ředitel ZŠ Ostrava – Hrabová.

Generálním partnerem je Revírní bratrská pokladna. Dalšími partnery jsou Moravskoslezský kraj a Residomo. Přihlášky a další informace najdete na hockey.polar.cz.

Related posts

You must be logged in to post a comment.
Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.