Polar Street Hockey uvede do pohybu na 7 tisíc dětí

Největší florbalový turnaj Polar Street Hockey je opět tady! Televize Polar pořádá už 16. ročník turnaje pro žáky do 13 let. “Každým rokem uvedeme tímto turnajem do pohybu až 7 tisíc dětí a na to jsme náležitě pyšní,” přiznává ředitel pořádající TV Polar Jaroslav Korytář.

Dlouhodobý turnaj vyvrcholí Velkým finále ve čtvrtek 11. dubna ve Sportovním centru Dubina v Ostravě. “Byl jsem se podívat na loňském Velkém finále a atmosféra byla vynikající. Vždy mě potěší, když se podaří děti odlákat od počítačů a telefonů ke sportu,” pochvaloval si náměstek hejtmana MS kraje Stanislav Folwarczny.

Do turnaje Polar Street Hockey se už letos přihlásily desítky škol, ale pořadatelé z TV Polar přihlášky stále přijímají. Přihlaste svou školu do populárního turnaje! Další informace najdete na hockey.polar.cz. Hlavním partnerem akce je Residomo. Dalšími partnery jsou RBP- zdravotní pojišťovna a Moravskoslezský kraj.

Related posts

Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.