Sportovci z kraje se těší na plesovou sezonu

Sportovní kluby z kraje pořádají řadu plesů, kde se snaží prezentovat své sporty. Příkladem může být baseballový ples ve Frýdku-Místku, který organizuje BK Klasik v sobotu 27. ledna, nebo série Fryčovických Šibřinek.

Šéfové baseballu ve FM slibují, že součástí plesu bude vystoupení dětí, při kterém moderátoři všem přítomným vysvětlí pravidla baseballu. „Nejsou zdaleka tak složitá, jak si veřejnost myslí. Věříme, že po této „lekci“ spousta hostů baseball pochopí a přijde si ho zahrát nebo nám aspoň fandit,“ přeje si prezident klubu Odřej Gongol.

Speciálním případem jsou vyhlášené Šibřinky ve Fryčovicích, které letos vstoupí do svého jubilejního 60. ročníku.

Série čtyř plesů během dvou víkendů (15., 17., 23. a 24. února) se vyznačuje tím, že se na jejich programu podílí téměř celá obec. Od dětí, přes mládež až ke zralým obyvatelům Fryčovic. Všichni rádi na Šibřinkách vystupují a na vystoupení se dlouho dopředu připravují. „Letos se opět představí přes sto členů a příznivců TJ Sokol Fryčovice, tentokrát s podtitulem Zlatá šedesátá,“ prozradil hlavní organizátor Vratislav Konečný.​

Related posts

You must be logged in to post a comment.
Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.