Pátý titul na světovém okruhu pro plážovou volejbalistku Hermannovou

Plážové volejbalistky Barbora Hermannová a Marie-Sára Štochlová porazily ve finále turnaje Pro Tour nižší kategorie Challenge v Dubaji Číňanky Lin Mej-mej a Sia Sin-i 18:21, 21:17, 15:12 a připsaly si první společný triumf na světovém okruhu. Jejich dosavadním maximem bylo červencové stříbro z Agádíru.

Ostravská volejbalistka Hermannová označila dubajské prvenství za největší společný úspěch. „Zlato chutná velice sladce, ale finále bylo velice náročné. Ten zápas se nevyvíjel úplně podle našich představ, necítily jsme se úplně nejlépe po fyzické stránce. Ale přestože jsme tam měly spoustu chyb, zůstaly jsme pozitivní,“ řekla v nahrávce pro média.

Zatímco pro třiadvacetiletou Štochlovou je to první titul na okruhu, o osm let starší Hermannová triumfovala s bývalými spoluhráčkami čtyřikrát. Třikrát slavila s Markétou Nausch Slukovou a jednou s Martinou Williams. Premiérové společné finále v Agádíru musely kvůli zranění Štochlové skrečovat.

Related posts

Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.