Velká cena Ostravy představila talenty českého krasobruslení

Velká cena Ostravy v krasobruslení se konala už počtyřicáté.

Stanislav Žídek, předseda Českého krasobruslařského svazu: „Jsme velmi rádi, že při tom jubilejním ročníku tady máme i nádherné výkony. Zejména naše členka Veronika Taubeová vyhrála o parník svou kategorii v mladších žačkách, byla tady v juniorkách nejlepší česká současná závodnice, takže úroveň byla opravdu krásná.“

Pro mladé a talentované krasobruslaře je Velká cena Ostravy ideální příležitostí, jak okusit závodní atmosféru a prezentovat své výkony.

Stella Hubáčková, BK Ostrava: „Krasobruslení mě fakt baví. Můj největší úspěch je nominace na mistrovství ČR a nominace na Olympiádu dětí a mládeže. S dnešní volnou jízdou jsem moc spokojená, zajela jsem to, co jsem chtěla.“

Veronika Taubeová, BK Ostrava: „Vyhrála jsem mistrovství ČR, Olympiádu dětí a mládeže a také mezinárodní závody.“

Jména Veronika Taubeová a Stella Hubáčková si dobře zapamatujte, třeba jim už za pár let budeme držet palce na prestižních světových soutěžích.

Related posts

Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.