Výškařka Hrbáčová vyhrála počtvrté v řadě mistrovství republiky

V Ostravě vyrůstá jeden z největších atletických talentů za poslední roky. Anna Hrbáčová získala na svém posledním mistrovství republiky v kategorii žákyň čtvrtou zlatou medaili v řadě ve skoku vysokém. V letech 2022 a 2023 získala Hrbáčová všechny mistrovské tituly v hale i na dráze, čímž se zapsala do historie jako druhá atletka, která to dokázala.

Na zářijovém mezistátním utkání ČR – Chorvatsko – Maďarsko – Slovensko – Slovinsko žáků a žákyň kde naše reprezentace zvítězila mezi žákyněmi i žáky, vyhrála Anička svou kategorii ve skoku vysokém. A zúčastnila se také republikového šampionátu dorosteneckých družstev, kde vítkovické atletky vybojovaly 3. místo. Hrbáčová získala nejvíc bodů pro družstvo SSK Vítkovice a to za 2. místo ve výšce a 3. místo v dálce. Trenéry Anny Hrbáčové jsou Jan Kotala a Pavel Červenka.

Related posts

Vyhlašovatelem ankety je Moravskoslezský kraj ve spolupráci s Všesportovním kolegiem Moravskoslezského kraje. Garantem sportovní části ankety je Moravskoslezská krajská organizace České unie sportu.